Janssen Pannenkoekenhuis

 

Overheerlijke handgemaakte pannenkoeken in Leersum!

 

Pannenkoekenrestaurant

Proef de lekkerste pannenkoeken bij Janssen Pannenkoekenrestaurant.

Dineren in Janssen pannenkoekenrestaurant.

Wilt u een avondje gezellig en voordelig uit eten? Kom dan naar Janssen Pannenkoekenrestaurant  in Leersum. Onze pannenkoeken zijn met de hand bereid met de beste ingrediënten. Een heerlijke, unieke maaltijd hoeft dus niet duur te zijn!

Op onze menukaart vindt u zowel hartige als zoete pannenkoeken. Zo hebben wij de pannenkoek met gerookte zalm of een pannenkoek met gyros. Kijk op onze website voor de gehele menukaart of kom een keertje langs bij ons restaurant in Leersum.

Janssen Pannenkoekenrestaurant: het beste pannenkoekenrestaurant in de regio Utrecht!

Zoekt u een gezellig pannenkoekenrestaurant in de regio Utrecht, dan gaat u natuurlijk naar Janssen Pannenkoekenrestaurant. Hier vindt u de lekkerste pannenkoeken met elk soort beleg dat u maar wenst. Zo zijn wij door het AD als beste beoordeeld met onze pannenkoeken en heeft de Consumentenbond ons geroemd door onze specialiteit, Het Laarsje. Dit is een heerlijke pannenkoek met gehakt, champignons, tomaat, ui en een krokant laagje kaas.

Reserveer vandaag nog uw tafeltje of kom gewoon op goed geluk langs. U kunt het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@janssenpannenkoekenrestaurant.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0858/884587.

Reserveer direct een tafeltje

En ontdek zelf de smaak en gezelligheid van Janssen Pannenkoekenhuis!