Contact
Restaurant

Leersums Laarsje: voordelige, maar vooral heerlijke pannenkoeken.

Kom dineren in Leersums Laarsje.

Op zoek naar een restaurant in Leersum? Ga dan naar pannenkoekenrestaurant Leersums Laarsje. Wij bieden u de lekkerste én voordeligste pannenkoeken. Geniet van een smakelijk avondje uit eten dat betaalbaar blijft voor het hele gezin of met vrienden.

Naast een heerlijk diner bent u in Leersums Laarsje natuurlijk ook van harte welkom voor een gezellige lunch. Naast pannenkoeken bieden wij verschillende belegde broodjes en tosti’s. Natuurlijk kunt u ook genieten van uitsmijters of een omelet.

De lekkerste pannenkoeken op het menu.

Leersums Laarsje staat als restaurant in Leersum bekend om de lekkerste pannenkoeken. Wij hebben heerlijke zoete pannenkoeken met bijvoorbeeld banaan, ananas en vele andere soorten fruit. Houdt u meer van een hartige pannenkoek? Ook dan kunt u bij ons terecht met onze pannenkoek zalm, kalfsragout en nog veel meer. Al onze pannenkoeken zijn bovendien betaalbaar zodat u uzelf altijd een keertje kunt trakteren!

Kom dus snel langs in het lekkerste restaurant van Leersum: Leersums Laarsje.

Een tafeltje reserveren in ons restaurant of buiten op het terras? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@leersumslaarsje.nl. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken op 0858/884587.

Reserveer nu!
0858/884587