Contact
Uit eten

Pannenkoeken voor jong én oud.

Gezellig uit eten met kleine kinderen in Leersums Laarsje.

Uit eten met kleine kinderen altijd een probleem? Bij pannenkoekenrestaurant Leersums Laarsje is dat absoluut niet het geval. Voor kinderen is het bij ons erg leuk en gezellig om te eten. Zo krijgen kinderen een leuke kleurplaat en vermaken ze zich uitstekend. Daarnaast zijn onze pannenkoeken erg lekker voor zowel jong als oud. U bent dus met het hele gezin van harte welkom bij Leersums Laarsje!

Leersums Laarsje: ideaal voor een kinderfeestje.

Pannenkoekenrestaurant Leersums Laarsje is ook de ideale plek voor een kinderfeestje. Bij ons kunt u na een gezellige middag het kinderfeestje afsluiten met een heerlijk etentje in het restaurant. Wij hebben speciale kinderpannenkoeken zoals de Milky Way-pannenkoek of een pannenkoek met discokorrels. Daarnaast hebben wij ook de Kleine Verrassing en de Grote Verrassing als pannenkoek. Op onze website kunt u onze menukaart bekijken.

Wilt u meer informatie over uit eten met kleine kinderen bij Leersums Laarsje of wilt u een tafeltje reserveren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk antwoord. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@leersumslaarsje.nl of bellen naar 0858/884587.

Reserveer nu!
0858/884587